Vakre Døråldalen

Etter å ha tilbrakt et par dager i moskusens rike, gikk ferden videre til Rondane og Døråldalen. For naturfotografer har Døråldalen blitt et «mekka» og hver høst valfarter fotografer til den vakre, fargerike dalen.

Høstmotiver fra Døråldalen har prydet fotoblader og sosiale medier gjennom årtier. Endelig ble det min tur til å ta mine bilder fra den populære dalen.

Jeg ankom Døråldalen mens det ennå var natt. Med alle blinkskuddene fra andre fotografer i bakhodet, var forventningene høye. Forventninger om bilder av snøhvite fjelltopper som speilet seg i glassklare tjern omkranset av høstgule myrer og trær. Men ville de siste dagenes harde vestavind spolere glansbildet mitt?

Gradvis ble natten visket ut. Sakte men sikkert åpenbarte de seg: Høgronden, Midtronden og Digerronden. Vestavinden hadde tatt en liten pause slik at toppene fikk speilet seg før det igjen begynte å rasle i gult høstløv.

Det ble noen hyggelige timer i Døråldalen som leverte en fargesprakende høstmorgen. Det er nok ikke siste gangen jeg legger turen innom Døråldalen i september….

Legg igjen en kommentar

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published. Subscribe to this comment feed via RSS

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.